"Регіони" попереджають про провокації проти Януковича

Четвер, 17 вересня 2009, 18:35

Відносно лідера Партії регіонів Віктора Януковича готуються інформаційні провокації найближчим часом.

Про це на прес-конференції заявив член Партії регіонів Микола Азаров, коментуючи інформацію про нібито вилучення документів, що стосуються будинку "Межигір'я", що належить Януковичу.

Азаров підкреслив, що йому нічого не відомо про подібні факти, і він може уточнити інформацію, але не хотів би з цього приводу висловлювати свою думку, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я знаю тільки одне, що навколо того будинку, де проживає Янукович, дуже багато пліток, дуже багато всяких чуток, домислів. Я точно знаю, що жодна з них не відповідає дійсності", - сказав депутат.

"Я також абсолютно точно знаю, що план роботи штабу Тимошенко включає подальшу дискредитацію кандидата в президенти Януковича... що буде викидатися порціонно ще інформація про нібито лісові угіддя, про нібито його дачі десь ще. Це все справа найближчого майбутнього. Ми усі з цим зіштовхнемося", - додав він.

"Звичайно, набагато простіше розповідати про "Межигір'я", ніж розповідати про ті проблеми бюджету, про які говорю я зараз", - підсумував Азаров.

Раніше прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що після прем'єрства Януковича в його власності незаконно залишилася резиденція "Межигір'я". Вона розповіла про плани уряду повернути в держвласність цю резиденцію.

У свою чергу, Янукович заявив, що є законним власником резиденції "Межигір'я". Він зазначив, що виграв усі суди по цій резиденції і після того, як вона стала приватним володінням, він орендував її.

Пізніше Янукович прийняв рішення про викуп резиденції у свою власність, одержав усі документи, дозвіл на прописку і стверджує, що є законним власником "Межигір'я".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування