Янукович передав владу в Криму криміналітету - екс-регіонал

Четвер, 17 вересня 2009, 20:31

Депутат Василь Кисельов не має наміру виходити з фракції Партії регіонів і здавати мандат.

Про це він сказав на прес-конференції у Сімферополі в четвер, на якій він заявив про свій вихід з Партії регіонів.

"Ви ж розумієте, якщо вони мене виключать з фракції - це їхня воля. Сам я з фракції не піду, бо за законом я втрачу депутатський мандат. Я цієї дурниці не зроблю, такого подарунка я нікому не дам", - заявив депутат.

Також, Кисельов зазначив, що не знає реакції лідера Партії регіонів Віктора Януковича на рішення залишити лави партії.

За словами депутата, зустріч з Януковичем була запланована на п'ятницю, однак після прес-конференції він вже не має наміру на неї їхати.

Кисельов ще раз підкреслив, що в нього немає особистого конфлікту з кримським спікером Анатолієм Гриценком.

"Дійшло до особистих образ тільки через те, що я говорив, що їм (Гриценком) керують відверті бандити. Я говорив про те, що кримінал не повинен правити у Криму", - сказав Кисельов.

Він також переконаний, що усунення його від керівництва кримської партійної організацією має на меті сформувати партійний список на вибори до парламенту автономії.

Кисельов нагадав, що в серпні політрада кримської організації Партії регіонів сформував кадровий резерв, який повинен був стати основою для формування виборчого списку на вибори до кримського парламенту.

"І це їх так обурило, що не пройдуть туди Мельники, Лукашови, Іоффе і всі інші... Ось через що пішла бійка! Та так, що дійшло навіть до замовлення на мене", - сказав Кисельов.

Раніше депутат заявив про те, що правоохоронці передали інформацію щодо існування замовлення на його вбивство.

При цьому він з жалем зазначив, що після отримання такої інформації він надіслав листа Януковичу про це, проте "ніякої реакції не було".

На питання журналістів, чому лідер Партії регіонів не прореагував на це, Кисельов заявив: "Тому що він передав владу в Криму криміналітету, а я заважаю, щоб вони - я маю на увазі Гриценка і Мельника - правили там і далі".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування