Дружина Ющенка впевнена, що її чоловік вдруге стане президентом

П'ятниця, 18 вересня 2009, 11:29

Дружина президента Катерина Ющенко переконана, що її чоловік вдруге переможе на президентських виборах

Про це вона сказала в інтерв’ю "Україні молодій", відповідаючи на питання, чи має Віктор Ющенко, на її думку, шанс вдруге стати президентом.

"Абсолютно. Адже він виконав обіцянки своєї передвиборчої кампанії. Він — єдиний кандидат, який своїми діями довів, що він завжди стоятиме на захисті інтересів України. Він — єдиний, кому сьогодні це можна довірити", - сказала Катерина Ющенко.

Водночас дружина президента прогнозує складну і брудну передвиборчу кампанію.

"Я знаю, що наступні тижні та місяці будуть важкими. Розпочнеться нова кампанія брехні та бруду. Ми вже стикалися з цим, особливо у 2004 році... Але я бачу закономірність у всьому, що відбувається, і я переконана, що Бог допоможе Україні пройти ці важки роки становлення. Я вірю, що він допоможе і моїй родині", - сказала вона.

"Сезон бруду вже розпочався. Один депутат, який і пальцем не поворухнув для того, щоб допомогти хворим дітям, звинуватив наш Фонд у привласненні грошей, зібраних для будівництва Дитячої лікарні майбутнього. Ми витрачаємо багато годин та днів, відповідаючи на ці безглузді звинувачення", - додала дружина президента.

Крім того, за її словами, "деякі підозрілі інтернетсайти, які часто базуються в інших країнах, знову і знову піднімають питання" її походження з діаспори.

"Знову чути гасло "Віктор Андрійович, ваша дружина — американка!". Раніше це гасло не спрацювало, не спрацює і зараз. Я українка, яка повернулася додому з-за кордону. Я з діаспори, яка вчила своїх дітей любові та відданості своїй Батьківщини", - обурилася Катерина Ющенко.

Вона також розповіла, як один з таких сайтів написав про те, що "прізвище Клер" їй залишилося від "першого чоловіка".

"На Заході всім дітям, як правило, дається подвійне ім’я, адже форма по-батькові там не використовується. Мої батьки назвали мене КатеринаКлава, на честь двох молодших сестер мого батька...", - сказала Катерина Ющенко.

"У лікарні в Чикаго, де я народилася, ім’я "КатеринаКлава" записали як "КетрінКлер" — а російські вебсайти створили історію, що Клер — це прізвище мого першого чоловіка! Я пам’ятаю, як ми разом із чоловіком сміялися над цим — на щастя, Віктор є моїм першим, моїм єдиним чоловіком!", - додала дружина президента.

На питання, як, на її думку, буде розвиватися виборча кампанія, Катерина Ющенко відповіла:

"Я передбачаю, що, по-перше, більшість кандидатів будуть проголошувати популістські заяви та давати обіцянки, які ніхто і не планує виконувати. По-друге, вони вимовлятимуть слова, які їм підкажуть іноземні радники, зазвичай американські або російські".

"Ці саундбайти, гасла, бігборди та кольори передбачувані — їх уже неодноразово використовували кандидати в інших країнах. Ці гасла покликані маніпулювати свідомістю наївних виборців, але за ними немає ніякого реального змісту", - додала вона.

По-третє, на її думку, лунатимуть "неймовірні обвинувачення проти всіх інших учасників перегонів, їхніх союзників, їхніх родин".

"Врешті решт, громадяни перестануть довіряти будь-кому. На жаль, і правдивим звинуваченням також. Нормальні люди просто заплющать очі і закриють вуха. Вони будуть жити своїм життям, утримувати родини і сподіватимуться, що настане день, коли нарешті всі їхні лідери почнуть працювати на користь країни та її громадян", - сказала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування