Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича натякають, що Кисельову краще замовкнути

П'ятниця, 18 вересня 2009, 19:31

Депутат Василь Кисельов може бути корисний фракції "регіоналів", якщо припинить дискредитувати Віктора Януковича.

Про це заявив заступник голови Партії регіонів Василь Джарти на брифінгу, відповідаючи на питання, чи буде Кисельов виключений із фракції, повідомляє УНІАН.

"Мені складно говорити за всю фракцію. Я б це питання не виносив зараз", - сказав Джарти.

"Фракції він може допомогти, якщо не виступатиме на противагу партії, проти рішень партії, проти того, на чому стоїть партія", - зазначив він.

Поки, зазначив "регіонал", заяви Кисельова шкодили Партії регіонів.

"Всі його заяви, на жаль, до сьогоднішнього моменту ведуть до дискредитації партії загалом, але й найголовніше - намагаються дискредитувати лідера партії. Щоб так заявляти, потрібно мати рейтинг трішки вищий, ніж у лідера партії", - вважає він.

У свою чергу, депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявила, що добровільний вихід Кисельова з Партії регіонів не вплине на електоральні настрої прихильників партії.

"Цей кримський приклад ще раз підтвердив нам, що всі провокації, запланований чорний піар, спрямовані на внутрішньопартійний розкол - не здатні послабити авторитет Януковича", - сказала вона.

"Для нас дуже важливо, щоб не було розколу серед нашого жлектората і тих, хто підтримує нашого кандидата (у президенти) ", - зазначила вона в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

На її думку, дана ситуація не вплине на загальні настрої як в самій партії, так і на настрої кримських виборців.

"Настрої серед пересічних кримчан показали нам, що якісь дрібні непорозуміння між місцевими лідерами абсолютно не впливають на настрої людей. Як прихильники Кисельова, так і прихильники кримського спікера Анатолія Гриценка говорили: "Ми за Януковича", - підкреслила вона.

Як відомо, президія політради Партії регіонів вирішила виключити Кисельова з лав партії за "завдання шкоди її репутації й порушення вимог статуту" і відкликати Кисельова з членів політради ПР.

17 вересня Кисельов заявив про добровільний вихід із Партії регіонів. При цьому він не має наміру за власною ініціативою залишати фракцію "регіоналів" у ВР.

Кисельов також заявив, що Янукович "передав владу в Криму криміналітету".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування