Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обіцяє металургам пролонгувати задоволення

П'ятниця, 18 вересня 2009, 20:29

Прем’єр Юлія Тимошенко обіцяє пролонгувати дію антикризової програми уряду в металургійній галузі.

Про це вона заявила під час відвідання акціонерного товариства "Дніпровський металургійний комбінат імені Дзержинського" (місто Дніпродзержинськ), повідомляє прес-служба уряду.

За словами прем’єра, комбінат імені Дзержинського має завантаження на 97%, має ринки збуту, виплачує зарплати і дає роботу багатьом підприємствам галузі.

Тимошенко нагадала, що у відповідності до програми уряду, для підприємств металургійної галузі було знижено вартість коксівного вугілля, надані державні гарантії, знижено ціни на газ та на перевезення залізницею.

За її словами, ця програма тричі пролонговувалася: "Обіцяю ще раз вам пролонгувати антикризову програму і профінансувати усі екологічні програми для Дніпродзержинська".

Прем’єр закликала власників металургійних підприємств виконувати меморандум, раніше підписаний з урядом, зокрема щодо дотримання соціальних гарантій для працівників підприємств.

"Якщо власники не будуть виконувати цей меморандум, то ми його припинимо і будемо вимагати дотримання умов, які потрібні трудовому колективу", - зазначила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...