Червоненко підозрює, що у Віри Іванівни працюють інтригани

Субота, 19 вересня 2009, 00:48

Заступник мера Києва Євген Червоненко підозрює чиновників секретаріату президента у інтригах.

Про це він повідомив журналістам у Запоріжжі в п'ятницю.

За словами Червоненка, його не було в списку учасників наради з питань гідроенергетики, яку проводив Віктор Ющенко у Запоріжжі. До зали для наради він потрапив у останній момент, за хвилину до призначеного часу.

"Моя поїздка сюди пов'язана з певною незрозумілою мені інтригою. Я приїхав отримати відповідь на цю інтригу. Київська міська державна адміністрація подала мою кандидатуру, тим більше що в Києві теж є проблема мостів", - зазначив він.

Реклама:

"Після того як було отримано для Червоненка дозвіл летіти до Запоріжжя, почався тиск на КМДА, з тим, щоб замінити мене... І я не зовсім зрозумів, для чого це робиться", - сказав Червоненко.

Він вважає, що причиною того, що відбувається, стала його критика з приводу діяльності партії "Наша Україна" на з'їзді у червні нинішнього року.

"Після виступу на з'їзді партії ми розбиралися з президентом. Ми на спільних позиціях, і на питання: "чи потрібен я", він сказав: "потрібен", - розповів Червоненко.

Між тим, президент не приїхав на етап Кубка Європи з авторалі у Ялті, організатором якого є Червоненко.

"Я впевнений, що порадили не їхати на Ялта-ралі... Ця гра апарату, причому високих людей у секретаріаті, вона мене так зачепила, що я готовий поставити на карту своє майбутнє і політичну кар'єру", - сказав він.

З приводу проблем з участю в нараді у Запоріжжі, заступник київського міського голови припустив, що за цим також стоять чиновники секретаріату.

"У мене питання просте - це наказ президента, чи це чергові кулуарні ігри чиновників, які призвели президента до нинішнього стану. Монополізація, один канал інформації і все. Все гранично просто", - вважає Червоненко.

"Але мені потрібна відповідь - не від клерків, а від нього (від президента). І я її отримаю рано чи пізно, але "шестіркою" не буду", - сказав він.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News