Збитий сином віце-спікера: "Я переходив на зелене"

Понеділок, 21 вересня 2009, 08:36

Руслан Лукашевич, якого збив на автомобілі син віце-спікера Миколи Томенка Павло, стверджує, що не порушував правил дорожнього руху.

"Я переходив на миготливе зелене (світло світлофора) по зебрі – йшов до вокзалу на електричку після навчання. І раптом удар... Знепритомнів", - розповів він газеті "Сегодня", лежачи під крапельницею у фастівській лікарні.

"У лікарні ввечері лікарі сказали, що можу йти додому. Але на останню електричку я не встиг. Довелося ночувати на вокзалі!", - поскаржився потерпілий.

"Мобільний забрали, коли я був без свідомості, і віддали одногрупнику. Він подзвонив мамі й повідомив про ДТП", - додав він.

Мати Лукашевича сказала, що коли її сина зустріли на вокзалі, "він ледве йшов".

"Лікарі сказали Руслану терміново лягти в лікарню. Кажуть, справа на контролі в МВС. Але від політика з нами не зв'язувалися, ми й не знали, хто його збив", - зазначила вона.

Джерело в оточенні Томенка-старшого повідомив виданню: "Микола Володимирович не вважає сина винним, але родина налаштована мирно вирішити цей конфлікт".

Як відомо, увечері 16 вересня автомобіль Subaru Legacy, за кермом якого був 20-річний син віце-спікера Павло Томенко, збив на пішохідному переході у Києві 20-річного хлопця.

У ДАІ заявили, що ДТП відбулося з вини потерпілого, який переходив дорогу на червоне світло і до того ж був нетверезий. Провину пішохода нібито підтверджували і його друзі. Він отримав незначні травми.

У діях Павла Томенка порушень ПДД розслідування не виявило.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування