Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович піде до президентства через з'їзд

Понеділок, 21 вересня 2009, 11:50

Віктор Янукович буде висуватися на посаду президента за рішенням з'їзду Партії регіонів.

Про це заявив його соратник Олександр Лавринович в інтерв'ю "ЛІГАБізнесІнформ".

"Янукович піде на вибори через з'їзд. На відміну від деяких людей, він (Янукович) чудово розуміє: країна тільки тоді може бути нормальною й демократичною, коли в ній є політична структура", - сказав перший віце-спікер.

Останні події

"Людство за весь час існування не придумало кращого механізму, ніж об'єднання в політичні партії. Люди, яким близькі одні ідеї, об’єднуються і делегують від себе лідерів, здатних утілювати їх у життя. Все інше - пошуки тимчасової технології для отримання результату, зручного для себе, але іноді руйнівного для країни", - пояснив Лавринович.

З'їзд Партії регіонів, за його словами, відбудеться після 19 жовтня.

"Точна дата незабаром буде визначена. Зрозуміло, що це буде на самому старті виборчої кампанії, після 19 жовтня", - сказав Лавринович.

На запитання, чи не думала партія про варіант висування в президенти депутата і бізнесмена Ріната Ахметова, він зазначив:

"Цей варіант можна було б розглядати, якби в Ріната Леонідовича коли-небудь виникло таке бажання. Але, наскільки я знаю, таке бажання не висловлювалося".

"У своїх спілкуваннях із Рінатом Леонідовичем (Ахметовим) я можу побачити лише його щире бажання розвивати в Україні ефективно функціонуючу промисловість, і щоб український футбол став на рівні найкращих світових стандартів. Я бачу, що його напрямок інтересів має пріоритети трошки інші, ніж участь у політичних процесах", - додав Лавринович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...