ЮЩЕНКО: "Я НЕ ЗДАМСЯ"

Понеділок, 21 вересня 2009, 21:18

Президент Віктор Ющенко заявляє, що не збирається відмовлятися від участі у виборах-2010.

Про це він заявив в інтерв’ю агенції Bloomberg.

"Дуже легко отримати високий рейтинг – потрібно лише гратися в популістські ігри і все. Це не мій шлях. Я не думаю про вибори, я думаю про своїх дітей, яку країну я їм залишу", - сказав Ющенко.

"Я скажу слова, які багатьом не сподобаються, але я не здамся", - наголосив він.

"Якщо багато людей з вами не погоджуються, це не означає, що ви неправі. Або ви непопулярні але несете стратегічну службу нації, або ви думаєте про вибори", - сказав він.

"Головне, що Україна звикла до демократії. Тепер це інша країна. Свобода тепер – це природно для наших громадян і вибори також", - зазначив Ющенко.

Крім того, він закликав Росію не втручатися в українські справи напередодні виборів, повідомляє ВВС.

"Менше втручання в українські справи. Я маю на увазі нашого дорогого сусіда – Росію. Я би хотів, щоб лідери тієї країни поважали право українців на обрання того, хто керуватиме Україною. Нам не потрібні поради", - вважає президент.

Водночас, на думку Ющенка, Росія не матиме "такого великого" впливу на президентські вибори не тому, що у неї "менше намірів", а тому що Україна "стала більш незалежною".

За словами пана Ющенка, це не означає, що частина суспільства не буде орієнтуватися на новини російських засобів інформації, "орієнтованих на певних кандидатів", але це означає, що "самодостатність нашої нації зросла".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News