Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Тернопільщині міліцією керує брат злочинця?

Вівторок, 22 вересня 2009, 21:22

Начальником Тернопільського міського відділу міліції призначили брата неодноразово судимого громадянина, який зараз перебуває у розшуку.

Про це секретаріат президента поінформував губернатор Тернопільщини Юрій Чижмарь, передає УНІАН.

За словами Чижмаря, за поданням начальника УМВС України в Тернопільській області генерал-лейтенанта Віталія Максимова на початку червня 2009 року на посаду начальника Тернопільського міського відділу УМВС України в області призначено полковника міліції Михайла Денисовського.

"При цьому рідний брат Денисовського - Денисовський Андрій Дмитрович, 14 березня 1969 року народження, неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганських дій і на даний момент за вчинення злочину, передбаченого кримінальним кодексом Росії Федерації перебуває в розшуку на території Росії", - сказав він.

Йому інкримінують вчинення ДТП, що заподіяло смерть 2-х і більше осіб.

За його даними, при призначенні на посаду Денисовський заповнив анкету про родинні зв’язки, однак вказані відомості про свого брата приховав.

"Разом з тим Денисовський А.Д. відкрито проживає в селі Купчинці Козівського району Тернопільської області. Ніяких заходів по його розшуку чи затриманню органи внутрішніх справ не проводять", - стверджує Чижмарь.

У своєму зверненні до секретаріату президента він просить "дати оцінку роботі начальника управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області генерал-лейтенанта міліції Максимова".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування