Фермерка Вона: "Тимошенко мені - не конкурент"

Середа, 23 вересня 2009, 09:28

Фермерка Лідія Вона обурена, що прем’єр Юлія Тимошенко використала її прізвище в своїй рекламній кампанії.

Про це Вона сказала газеті "Сегодня" після того, як голова партії "Селянська Україна" Михайло Притула заявив про висування Вона в президенти.

"Я побачила ці гасла, де сказано, що "Вона працює", і подумала: а я ж теж працюю, знаю, як керувати домогосподарством, фермою. Тимошенко навряд чи оберуть вдруге, вона мені не конкурент", - заявила Вона.

"І взагалі, яке право вона (Тимошенко) мала використовувати моє прізвище?", - обурюється потенційний кандидат у президенти.

Лідія Вона каже, що це прізвище дісталося їй від чоловіка, колишнього військового, полковника у відставці.

"Зараз у мене завдання №1 – зібрати 2,5 млн грн., які необхідні для того, щоб брати участь у виборах", - зазначила фермерка.

За її словами, у випадку обрання президентом вона першим указом звільнила б усіх чиновників, які знаходяться зараз при владі, а свою команду формувала б на конкурсній основі.

Вона підкреслює, що "у нас багато розумних і професійних людей, які відсунуті на задній план".

А коментуючи слова про 6-ий розмір її бюсту, сказала, що це перебільшення: "Я струнка жінка і дуже скромна".

Лідія Вона живе в селі Іршики Хмельницької області 10 років, працює на агропромисловому підприємстві, де завідує фермою з вирощування свиней, їздить туди на "Форді" Fusion, який придбала 2 роки тому.

Голова "Селянської України" заперечує, що діє з відома конкурентів Тимошенко, щоб ефектно "перебити" її головне гасло "Вона працює".

"Ми самі вирішили скласти конкуренцію БЮТ і використати їхнє ж гасло. Вони ж не за свої гроші оплачують рекламу – це десятки мільйонів, які експропрійовані в народу України", - сказав Притула.

У БЮТ не вважають, що Лідія Вона своєю участю у виборах зведе нанівець головне гасло кампанії Тимошенко.

"Але це, звісно, сильний хід наших опонентів, - іронізує депутат від БЮТ Валерій Писаренко. - Протиставити йому можна хіба що реєстрацію кандидатом, скажімо, водопровідника на прізвище Томущо".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...