Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не потрапив до Обами через Каддафі, якому немає, де ночувати

Четвер, 24 вересня 2009, 11:32

Президент Віктор Ющенко не був на прийомі, який давав президент США Барак Обама.

Юшенко не зміг взяти участь у заході, оскільки в цей час виступав на засіданні 64-ої Генасамблеї ООН, передає "Інтерфакс-Україна".

Виступ українського президента затримався приблизно на 2 години через те, що перші виступаючі на засіданні Генасамблеї не витримували регламент.

Так, наприклад, лідер Лівії Муаммар Каддафі виступав майже півтори години замість запланованих 15-20 хвилин.

У той же час до пізньої ночі (між Києвом та Нью Йорком різниця в часі 7 годин) невідомо, де ночує сам Каддафі, оскільки американська влада наказала робітником припинити спорудження неподалік від Нью-Йорка у місті Бедфорд бедуїнського намета для лівійського лідера.

За словами прокурора містечка Бедфорд, що знаходиться у 48 км від Нью-Йорка, Джоела Сакса, це будівництво "порушує кілька законодавчих актів міста".

Намет будували на землі, що належить американському мільярдеру Дональду Трампу, повідомляє Би-би-си.

За його словами частина його угідь "була здана в оренду на короткострокових умовах близькосхідним партнерам, що можуть мати, а можуть і не мати відношення до Каддафі".

Раніше повідомлялося, що лівійці безуспішно спробували орендувати землю в Центральному парку або в місті Енглвуд, розташованому недалеко від Нью-Йорка.

В Енглвуді знаходиться резиденція постпреда Лівії при ООН. Влада Енглвуда пояснила відмову тим, що в місті проживає рідня пасажирів "Боїнга", підірваного в 1988 році над шотландським містом Локербі лівійськими спецслужбами.

Де Каддафі ночує, ні американська влада, ні лівійська дипмісія не повідомляють.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування