Луценко взявся за телевізійні "лохотрони"

Четвер, 24 вересня 2009, 14:25

Міліція порушила кримінальну справу щодо організаторів телегри в рамках інтерактивної програми "Грошовий дощ".

Справу порушено за ознаками злочину, передбаченого, ч.2 ст.190 Кримінального кодексу, повідомляє прес-служба МВС.

Організаторів телегри підозрюють у навмисному заволодінні коштами телеглядачів за телефонне з’єднання з оператором зв’язку під виглядом участі у грі в прямому ефірі, хоча такою можливістю їх не забезпечували.

Розслідуванням встановлено, що, відповідно до умов гри, глядачам необхідно було зателефонувати за вказаними номерами та назвати слово, яке зазначено на екрані у вигляді кросворду, і якщо глядач називає це слово - йому вручають грошовий приз.

Однак, згідно з офіційними правилами гри, потрапити до прямого ефіру та взяти участь у грі має право телеглядач, який зареєструвався найшвидше та найбільшу кількість разів з часу закінчення попередньої програми.

Телеглядачі, з метою з’єднання з ведучими програм "Грошовий дощ" і "Телешанс", телефонували, але після з’єднання та перебуваючи на лінії понад 12 секунд, отримували повідомлення автовідповідача: "Ви успішно пройшли реєстрацію, бажаємо Вам успіху", після чого відбувалося примусове роз’єднання.

За надані послуги операторами стільникового зв’язку автоматично здійснювалося зняття коштів з рахунків абонентів, а оператором стаціонарних телефонів направлялися повідомлення про сплату послуг.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування