ЗАБОРОНЕНО УСЮ ПОГАНУ РЕКЛАМУ ПРО ТИМОШЕНКО. Відео

Четвер, 24 вересня 2009, 16:02

Печерський райсуд Києва заборонив поширення будь-якої недобросовісної реклами щодо діяльності прем’єра Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в ухвалі суду, якою було задоволено позов ВО "Батьківщина" до громадянина Петра Підлубного.

"Заборонити Підлубному та іншим будь-яким фізичним та юридичним особам, незалежно від форми власності, розміщувати на білбордах, інших зовнішніх рекламних носіях, радіо та телебаченні, мережі інтернет, в електронних ЗМІ будь-яку недобросовісну рекламу відносно діяльності Тимошенко", - сказано в ухвалі.





Зокрема, заборонено розміщувати рекламні ролики, "що містять недобросовісну рекламу відносно діяльності Тимошенко, а також будь-яку іншу недобросовісну соціальну рекламу та оприлюднювати її в будь-який спосіб до розгляду спору по суті".

Ухвалу винесено за позовом "Батьківщини", яка у вересні 2009 року звернулася суду з позовом про визнання незаконними та протиправними дій Підлубного "щодо замовлення, виготовлення та розміщення недобросовісної реклами".

"Підставою стало замовлення та виготовлення відеоролика, що, на думку позивача, містить недостовірну інформацію щодо прем’єра Юлії Тимошенко", - сказано у документі.

У своїй заяві позивач ставив питання про заборону будь-яким фізичним і юридичним особам розміщувати та використовувати будь-яку недобросовісну рекламу відносно діяльності Тимошенко.

"Обґрунтування такої заяви зводиться до того, що реклама носить антисоціальний характер, дискредитує Тимошенко в очах суспільства та може призвести до підсилення соціальної напруги та інших негативних явищ", - сказано в документі.

За інформацією "Української правди", позов було ініційовано БЮТ саме з метою винесення заборонного рішення про антирекламу на адресу Тимошенко.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування