ПР: Тимошенко повертає в Україну цензуру

Четвер, 24 вересня 2009, 19:09

У Партії регіонів заявляють про повернення цензури в Україну.

Про це заявила депутат Ганна Герман, повідомляє прес-служба регіоналів.

"Як голова парламентського комітету з питань свободи слова заявляю, що намагання через рішення підконтрольних владі судів заборонити критику уряду – це безпрецедентний наступ на свободу слова і повернення цензури в Україну", - зазначила вона.

"Рішення одного з київських судів на цю тему – яскравий приклад застосування адмінресурсу і наступ на свободу слова", - заявила Герман.

У свою чергу, прес-служба БЮТ поширила заяву, у якій зазначається, що ця політична сила схвально ставиться до політичної конкуренції, але закликає конкурувати добросовісно і вести пропагандистську діяльність виключно в межах правового поля".

"У нас достатньо матеріалів та креативних кадрів, аби зі свого боку продукувати контрагітаційні рекламні відео- та аудіоматеріали, але закон є закон, і він накладає певні обмеження на політ фантазії рекламістів", - йдеться у заяві.

"Батьківщина" та БЮТ, до якого вона входить, самі діють в рамках закону, і допомагають нашим опонентам повертатися в правове поле, коли їх раптом виносить за його межі", - наголосила прес-служба.

Як відомо, раніше Печерський райсуд Києва заборонив поширення будь-якої недобросовісної реклами щодо діяльності прем’єра Юлії Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування