Медведєв не хоче нічого спільного із Саакашвілі і розповів про любов

П'ятниця, 25 вересня 2009, 09:32

Російський лідер Дмитро Медведєв, не виключив, що у випадку успішної роботи може балотуватися в президенти на виборах 2012 року.

Про це він сказав, відповідаючи в Піттсбурзькому університеті на питання про свої плани, передає Бі-Бі-Сі.

"Якщо я буду добре працювати, якщо в мене все буде виходити, якщо мені довірятиме російський народ - чому б і ні?" - сказав Медведєв.

"Що стосується планів Володимира Путіна, краще, звичайно, це питання адресувати йому. Ми з ним різні люди, але по-моєму, він на цю тему вже говорив", - додав президент.

Він зазначив, що готовий після 2012 року працювати в різних посадах, аби це "було корисно країні".

Говорячи про відносини з Грузією, Медведєв висловив упевненість, що "добрі відносини між грузинським і російським народами збережуться". Однак він не збирається вибудовувати їх із президентом Грузії Михайлом Саакашвілі.

"Росія буде вибудовувати самі добрі відносини з Грузією, з урядом Грузії, з керівництвом Грузії. Але, у всякому разі, я особисто не буду мати ніяких справ із президентом Саакашвілі", - упевнений Медведєв.

За його словами, грузинський президент "вчинив злочин і проти власного народу, і проти народів Південної Осетії й Абхазії".

У той же час сенсом життя Медведєв назвав любов.

"Що може бути важливіше? Любов до близьких, до тих людей, які тебе оточують. Кожний з нас по-різному розуміє це слово, але, напевно, це дійсно найголовніше", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування