Литвин нагадав, що задача Ульянченко і К° – носити папірці

П'ятниця, 25 вересня 2009, 10:12

Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що секретаріат президента не уповноважений виступати з політичними заявами.

Литвин також заявив в ефірі радіо "Ера", що секретаріат має лише забезпечувати діяльність глави держави, передає Сегодня з посиланням на Українські новини.

"Мене не цікавить, що там буде говорити секретаріат президента, тому що я маю сказати, що апарат Верховної Ради і керівник апарата Верховної Ради не виступають з політичними заявами. А секретаріат президента має виконувати одне - носити папірці президентові", - сказав спікер.

При цьому Литвин відмовився коментувати заяви заступника глави секретаріату, представника президента в Раді Ігоря Попова щодо поточної ситуації в парламенті.

Раніше на брифінгу в четвер Попов заявив, що секретаріат вважає недоцільним проведення спеціального засідання Ради щодо соціально-економічного стану України за участю президента Віктора Ющенка, прем'єр-міністра Юлії Тимошенко і глави національного банку Володимира Стельмаха.

Також він повідомив, що секретаріат вважає за необхідне прийняти закон про регламент Ради і рішення щодо депутатів, призначених на державні посади і що продовжує виконувати депутатські повноваження.

У липні прес-секретар Литвина Ольга Чорна заявляла, що вважає некоректним ведення діалогу між вищими посадовими особами через прес-служби.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування