У "НУ-НС" не підтримують лідерів - буде ще один кандидат?

П'ятниця, 25 вересня 2009, 14:13

Українська народна партія не підтримує жодного з лідерів нинішніх передвиборчих перегонів.

Про це повідомив лідер УНП Юрій Костенко під час зустрічі зі студентами Міжрегіональної академії управління персоналом (МАУП) на засіданні Дискусійного клубу, повідомляє УНІАН.

За словами політика, його партія має намір висунути власного кандидата на виборах президента.

Костенко заявив, що чинна партійно-політична розстановка сил не відповідає інтересам більшості громадян України.

На його думку, дві найбільші партії в Україні – Партія регіонів і БЮТ – представляють інтереси виключно великого капіталу.

"Не дивлячись на обіцянки народу змінити стан справ на краще після перемоги на виборах, вони будуть продовжувати використовувати владу виключно для великого капіталу", - заявив лідер УНП.

Костенко також повідомив, що його політична сила знаходиться в опозиції до двох найбільших партій.

Відповідаючи на запитання про шанси Арсенія Яценюка на виборах президента, Костенко зауважив, що не вірить у його перемогу.

"Він – одиночка. А одиночки в політиці не перемагають, для цього потрібна потужна політична сила", - пояснив свою точку зору лідер УНП.

Як відомо, раніше політрада блоку "Наша Україна – Народна Самооборона", до якого входить і УНП, закликала всі демократичні сили підтримати на виборах президента єдиного кандидата, який би мав найбільший рейтинг.

Партія "Наша Україна" згодом заявила, що єдиним демократичним кандидатом може бути лише Віктор Ющенко, підтримку якому партії блоку задекларували у 2007 році.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування