Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Світовий банк просить підняти ціни на газ населенню

Понеділок, 28 вересня 2009, 12:59

Світовий банк готовий співпрацювати з українським урядом у питанні зниження дефіциту державного бюджету.

Про заявив віце-президент Світового банку по регіону Європи та Центральної Азії Філіп де Хуаро на зустрічі з прем'єром Тимошенко, обговорюючи проект бюджету на 2010 рік.

"Ми готові разом із вашою командою працювати над тим, щоб забезпечити обмеження фіскального дефіциту в тій мірі, в якій це можливо", - заявив де Хуаро.

На переконання Хуаро, для того щоб Україна могла використати можливості відновлення світової економіки їй необхідно провести цілу низку реформ і насамперед, збільшити приватний сектор економіки через кредитування.

"тому мені дуже приємна ваша зацікавленість у реструктуризації банківського сектору, яка стане однією з передумов для відстрочення кредитування у приватному секторі", - заявив віце-президент Світового банку .

Він також додав, що міжнародні фінансові організації продовжують наполягти на збільшенні тарифів на газ для населення.

"Україна може зекономити багато коштів завдяки енергозбереженню і шлях до цього – це збільшення тарифів – тому що населення має бачити, що цей ресурс щось вартує", - заявив де Хуаро.

"У нас плануються дуже великі інвестиції в інфраструктуру .але водночас вони повинні йти поряд з реформами", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...