Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко захищається від переслідування - Мороз

Понеділок, 28 вересня 2009, 15:01

Василь Цушко, примикаючи до Партії регіонів, захищається від переслідування з боку чинної влади й домагається присутності в новій.

Про це сказав лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ.

"Він (Цушко) просто захищається від переслідування з боку влади, - зазначте, від незаконного переслідування. Тому в даному випадку його позиціонування зовсім не відображає його переконань. Вірніше, відображає переконання, які він зберіг, і які буде реалізовувати потім, знаходячись у парламенті", - сказав Мороз.

За словами Мороза, Цушко навіть "не захисту шукає, він реалізує своє право на присутність у владі".

"Деяким чином Партія регіонів не змогла забезпечити цього в той час, коли він був Міністром і коли, за суттю, виконував розпорядження прем'єр-міністра і втручався в ситуацію, яку нагнітав штучно президент (мається на увазі захоплення Генпрокуратури в травні 2007 року)", - зазначив Мороз.

"Він (Цушко) має повне право бути під захистом закону і проводити далі свою політику. А ця політика буде точно такою, яку він проводив раніше, у лавах Соцпартії", - заявив лідер СПУ.

"Таким чином, він не загублений для соціалістів. Я ще раз підтверджую, що це, за великим рахунком, наша людина, патріот України", - зазначив він.

Мороз підкреслив, що залишається з Цушком у гарних стосунках. "Поважаю його. Цю людину поважає й партія", - зазначив він.

Говорячи про інших людей, які вийшли з СПУ, Мороз, серед іншого, визнав, що "відколи" від партії "невеликі, але були, але ці відколи не партії стосувалися – це була функція влади, яка намагалася розколоти партію, це їй не вдалося".

"А інші партії не кололи - наприклад, тих же комуністів, - тому що вони їм не заважали. Виходить, із соціалістами рахувалися, намагалися нейтралізувати", - вважає Мороз.

Говорячи про виборчий список СПУ до парламентських виборів, Мороз зазначив: "У нас є принцип складання списків, і він бездоганно виконується".

"Голова партії має право сформувати першу п'ятірку. А далі в список проходять люди за поданням обласних партійних організацій, виходячи з тих результатів, які вони забезпечили на попередніх виборах... Я можу тільки приблизно сказати, яким буде склад", - сказав він, підтвердивши, що першу п'ятірку "приблизно" знає.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...