Кислинський нагадав Москалю повій на баржі

Понеділок, 28 вересня 2009, 19:07

Заступник голови СБУ Андрій Кислинський не проти перевірки генпрокуратурою його диплому.

Про це йдеться в його заяві у відповідь на звинувачення Геннадія Москаля про фальшивий диплом Кислинського про вищу освіту.

За словами Кислинського, "викриття" Москаля в котрий раз засвідчили, до якого стану може довести людину "суміш відчуття абсолютної безкарності депутатського мандату з бажанням за будь-яку ціну догодити своїм політичним вождям".

"Сподіваюся, що цей чоловік в запалі свавілля ще остаточно не перетнув моральну межу, як це зробив колишній народний депутат Лозинський і його можна врятувати для суспільства", - заявив заступник голови СБУ.

"Значно гіршим є те, що він, на відміну від Лозинського, є озброєним не рушницею чи пістолетом, а всією системою Міністерства внутрішніх справ України", - обурився Кислинський.

Кислинський заявив, що на відміну від Москаля, не тримається за посаду і вітатиме повторні перевірки, в тому числі і прокурорські, у разі надходження запиту Москаля про справжність його диплому.

"І, на останок, хотів би висловити пану Москалю та його господарям своє переконання в тому, що їм не вдасться перетворити Україну на свій феодальний маєток "а-ля Голованівський район", - заявив Кислинський.

"Зрозуміло, що тих, хто заважає вони б з великим задоволенням відправили на баржах вниз по Дніпру, як колись Москаль відправив бомжів та проституток, готуючись до приїзду президента Кучми в Дніпропетровськ, де він очолював обласну міліцію. Але впевнений, що тих, хто не зловживає алкоголем та не матюкається в Україні значно більше", - додав заступник голови СБУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...