Ляпіна: Приватизація ОПЗ не відбудеться

Вівторок, 29 вересня 2009, 10:26

Приватизація Одеського припортового заводу не відбудеться, а відбудеться лише конкурс, який організує Фонд держмайна.

Про це заявила депутат від "Нашої України" Ксенія Ляпіна у коментарі партійному сайту RAZOM.

"Ті, хто прийдуть на цей конкурс, зроблять велику помилку, тому що витратять кошти, а власності не отримають. Далі будуть лише судові позови", - вважає депутат.

При цьому Ляпіна заявляє, що уряд свідомо провокує ситуацію.

"Можна проігнорувати заборону на проведення конкурсу, його зімітувати. Але для того, щоб передати права власності, потрібен не тільки один уряд. Це питання визнання міжнародними судами", - зауважила депутат.

"Правовий нігілізм назовні винести неможливо, а Одеський припортовий завод – це підприємство світового значення", - наголосила Ляпіна.

"Якщо в країні будуть ігноруватися позови, то є Міжнародні суди", - додала вона.

Також Ляпіна відзначила, що поведінка уряду Юлії Тимошенко характеризує Україну як "абсолютно дику країну, в якій права нема".

"Якщо політик залишається на плаву після заяв, що люди хочуть диктатури, то у цій крані є серйозні проблеми", - вважає депутат.

"У будь-які іншій європейській демократії такий політик був би виключно маргінальним, на якого всі вказували пальцем і ставили у приклад, як не треба робити. А у нас такий політик залишається ще прем’єр-міністром. Звідси все витікає – закон написаний не для неї (Тимошенко)", - додала Ляпіна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування