Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ВИКРИЛА ПРЕТЕНДЕНТІВ НА ОПЗ У ЗМОВІ

Вівторок, 29 вересня 2009, 12:41

Прем'єр Юлія Тимошенко звинувачує в змові учасників конкурсу з продажу Одеського припортового заводу з метою зниження його ціни.

Про це вона заявила, виступаючи на зустрічі з підприємцями, що працюють на ринках України.

"Зараз в прямому ефірі було видно, як відбувалася змова трьох запланованих учасників для того, щоб за безцінь купити Одеський припортовий завод", - заявила вона.

"І прямо в прямому ефірі було видно, як зривався цей аукціон, як вони свою домовленість зробили публічною і хотіли за першу стартову ціну, по суті справи, придбати Одеський припортовий завод, і таким чином, знову, як завжди, вся приватизація, за їхніми розрахунками мусить проходити на основі корупції, в тіні і за безцінь", - наголосила Тимошенко.

"Я такого не дозволю зробити", - наголосила вона і додала, що "тому цей переведений, по суті справи, нанівець, проект, який мусив стати дійсно прикладом відсутності корупції", комісія ФДМ скасувала.

"Приватизація визнана такою, що відбулася на базі змови, і ми не допустили того, щоб як завжди тіньові клани України розбирали власність в державі", - наголосила вона.

"Дуже вірю в те, що рано чи пізно, а думаю, що це вже приблизно десь через 4,5 місяці, здатні будемо будувати країну, а не збіговисько кланів, які за попередні 10 років країну просто перетворили в олігархію, причому в чистому вигляді", - додала вона.

Конкурсна комісія з продажу 99,567% акцій ВАТ "Одеський припортовий завод" відмовилася у вівторок визнати "Нортіму", пов'язану з бізнесменом Ігорем Коломойським, переможцем конкурсу.

"Нортіма" запропонувала за 99,567% акцій ОПЗ 5 млрд. грн і перемогло в конкурсі з його продажу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...