Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков зізнався, що Шустер перед кожним ефіром буває в штабі Партії регіонів

Вівторок, 29 вересня 2009, 15:50

Народний депутат Борис Колесніков підтвердив, що Савік Шустер напередодні виходу в ефір "Шустер live" 25 вересня приходив у штаб Партії регіонів.

Про це він повідомив журналістам у вівторок у Красноармійську Донецької області, - передає кореспондент "Острова".

"Савік буває (у штабі Партії регіонів ) напередодні кожної передачі, тому що він хоче одержати кращих спікерів", - сказав Колесніков, додавши, що ведучий перед ефіром буває у всіх штабах.

Колесніков відзначив, що зустрічався із Шустером 4-5 разів у житті.

"Коли на прохання ТРК "Україна" я перший раз з ним зустрівся влітку минулого року, було одне прохання – усе має бути "50 на 50". Ніяких плюсів, ніякої допомоги ні Партії регіонів, ні БЮТ, ні "Нашій Україні", узагалі нікому. Минулий сезон пройшов так. Є питання?" – запитав Колесніков.

Він відзначив, що коли обговорювався новий сезон, до Шустера було три прохання: "50 на 50, щоб висіли секундоміри, які б показували, скільки часу політикам дається на виступ, і щоб люди в студії мали можливість задавати питання".

Колесніков відзначив високий професіоналізм Шустера. Однак на його думку, взявшись вести спецпроект той "припуститися сценарної помилки".

"Не можна забувати, що є коаліція і є опозиція", - сказав депутат.

Як відомо, під час програми "Шустер live" з Юлією Тимошенко, відбувся конфлікт між ведучим і присутніми на ефірі членами опозиції (Ганна Герман, Микола Азаров, Ірина Акімова).

Опозиційні депутати дорікнули Савіку в непаритетному поділі ефірного часу між владою й опозицією.

Шустер, у свою чергу заявив, що члени опозиції прийшли без запрошення і не дають висловитися іншим учасникам бесіди.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування