Янукович наобіцяв газ і спеціальні зони

Вівторок, 29 вересня 2009, 20:22

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович обіцяє відновити спеціальні економічні зони і території пріоритетного розвитку.

Про це він заявив в ефірі ТРК „Поділля-Центр", повідомляє прес-служба регіоналів.

"Я був дуже здивований, коли у 2005 році прем’єр Тимошенко скасувала закон про спеціальні економічні зони і території пріоритетного розвитку із спеціальним режимом оподаткування", - зазначив лідер Партії регіонів.

"Це був той закон, який стимулював збільшення інвестицій в Україну і створював привабливі умови для інвесторів", - заявив Янукович.

"Коли його було скасовано, ми виштовхнули багатьох інвесторів, які розчарувалися в державі Україна, що не виконує свої власні закони і на догоду владі змінює правила гри", - вважає він.

Янукович підкреслив, що "після президентських виборів закон про СЕЗ та ТПР буде негайно введено в дію".

"Його буде підписано президентом, і ми відновимо механізм, який дасть можливість зацікавити інвесторів, дасть можливість нашим підприємцям залучати необхідні інвестиційні ресурси для розбудови цікавих інвестиційних проектів", - сказав лідер регіоналів.

Крім того, він вважає, що "у держави є єдиний шлях – підтримати малий і середній бізнес, модернізувати банківську систему таким чином, щоб малі і середні підприємці мали можливість брати доступні кредити".

"Система податків повинна бути зрозумілою, уніфікованою, стабільною та залишатися незмінною тривалий термін", - наголосив Янукович.

"Я це зроблю одразу після президентських виборів", - пообіцяв лідер регіоналів.

Також він пообіцяв після перемоги на виборах включити "0,2% ціни газу на створення спеціального фонду для продовження газифікації населених пунктів".

Янкович наголосив : "Я ніколи не погоджуся з тим, що треба припиняти газифікацію наших міст, наших селищ і невеликих населених пунктів. Держава зобов’язана це робити".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News