ЮЩЕНКО: "Я ВИГРАЮ ВИБОРИ. БЕЗ СУМНІВУ"

Середа, 30 вересня 2009, 15:04

Президент Віктор Ющенко переконаний у своїй перемозі на виборах глави держави 2010 року.

"Якщо говорити просто, я виграю вибори. У мене немає великого сумніву", - заявив Ющенко на прес-конференції на галявині секретаріату президента.

"Якщо я цього не зроблю, повірте, у мене ніколи не буде трагедії, але я повинен до кінця поступити, як громадянин, який любить цю державу", - продовжив глава держави.

"Я маю сказати: "Шановна громада, у вас є два варіанти, або йти назад з іншими кандидатами, або йти вперед, з кандидатом Ющенком", - заявив президент.

Ющенко зауважив, що громадяни всьому дадуть оцінку: "Ви будете гордитися тими чотирма роками, які прожили в цій Україні, яку робив президент Ющенко".

"Я думаю, що ви не повернетеся в 2004 рік, вам не потрібно паханство, популізм. Вам потрібна країна з розумною владою, яка здатна проводити реформи", - зазначив президент.

"Ви не забудете свободу слова, яку принесла політика Ющенка. Ми потихеньку починаємо звикати, що ми державницька нація", - додав він.

Ющенко наголосив, що доки він президент, він завжди буде говорити "цій нації, як приклад, куди треба рухатися": "Бо це моя відповідальність. Я думаю про майбутні покоління, а не про вибори. Майбутні вибори – це епізод".

"Я знаю, що могла бути інша дорога, в іншу сторону. З занепадом національних цінностей, з невідновленою пам’яттю, мовою, книжкою", - додав він.

Ющенко запевнив, що з кожним тижнем громадяни будуть формувати свою відповідь (на вибір президента): "Ви прийдете 17 січня далеко не з тими почуттями, які у вас є сьогодні. Ви будете більш відповідальні, ніж я сьогодні".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування