Ющенко доручив Медведьку перевірити, чи законно "Вона працює"

Середа, 30 вересня 2009, 15:49

Президент Віктор Ющенко доручив Генпрокуратурі перевірити законність дострокової агітації деяких кандидатів в президенти.

Про це заявив президент на прес-конференції у середу, коментуючи законність агітації, Тимошенко, Януковича та Яценюка.

"Я дав доручення генпрокурору і не тільки по вивісках, які згадувалися, а по всіх кандидатах, наскільки це відповідає національному закону. і з нетерпінням чекаю висновків, хоча розумію, що люди, які так рекламують себе так солодко, спекулюватимуть тим, що це соціальна реклама", - зазначив президент.

"Тут я покладаюся виключно на те, що прокуратура має поставити крапку. Очевидно, що мова йде про політичну рекламу, некоректну політичну поведінку, як і звикли ці товариші й товаришки поводитися в українські політиці", - зауважив Ющенко.

Він також висловив сподівання, що українська нація почне читати не лише те, що написано на рекламі, а що і між рядками.

"Сьогодні прикро, що українська книга отримала з бюджету 1,2 мільйона, а реклама одного з кандидатів, якою обліплена всі Україна, вдвічі дорожче обійшлася. Я сумую, чому це не пішло на книгу", - зазначив Ющенко.

"Десять рекламників, які висять у Києві, коштують одного шкільного автобуса. Річна програма 273 автобуси – не профінансований жоден. В нас нема грошей чи української влади? Думаю, другого", - обурився президент.

"Я сподіваюсь, що правова оцінка буде дана правоохоронними органами", - заявив Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування