Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКА НЕ ХВИЛЮЄ ЙОГО РЕЙТИНГ

Середа, 30 вересня 2009, 16:18

Президент Віктор Ющенко не дає відповіді, як можна стати вдруге президентом із його нинішнім рейтингом.

На на прес-конференції у середу журналіст запитав президента, як він з із своїх 3-5% рейтингу збирається зробити 50%  на виборах.

"Не хочу відповідати на це питання, бо це не моє питання",  - сказав президент.

"Я сплю спокійно. У вас є задоволення від того, що ви робите роботу так як хочете? У мене таке задоволення є. Я роблю те, з чим прийшов у політику, розуміє це частина нації чи ні. Часто більшість буває неправою. Навіть коли ти робиш те, що не сприймається, це не означає, що ти повинен змінюватися", - заявив він.

"Перед вами сидить Ющенко 2004 року, який ішов на вибори. Я зі свого пакету жодної тези не викинув і переконаний, що Україні тільки такою дорогою треба йти. Який рейтинг – мене не цікавить! У нації має бути шанс. Якщо я є частиною цього шансу, моя родина Ющенків буде горда, що моя родина стільки зробила для цієї нації", - заявив він.

"Прийняла дорогу нація – хвала, не прийняла – теж хвала. Це ваша відповідальність - не моя! Я можу лише ваші інтереси представити й захистити.  Або ви їх можете згубити з іншими кандидатами. "Думайте сами, решайте сами", - зазначив Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування