"Регіони" звинувачують Тимошенко в рейдерському захопленні телеканалів

Середа, 30 вересня 2009, 17:16

Обласні телекомпанії змушують здати частоти в суборенду для нового телеканалу, що створюється за дорученням Юлії Тимошенко, заявляє Партія регіонів.

23 вересня на нараді Держкомтелерадіо керівникам обласних держтелерадіокомпаній оголосили про створення "Каналу територіальних громад".

Вихід в ефір намічено на 25 жовтня, повідомляє прес-служба "Регіонів".

"Насправді територіальні громади не мають до каналу ніякого відношення. Мова йде про комерційний телеканал "Терра ТВ", - стверджує Партія регіонів.

За інформацією "Регіонів", "канал створюється під вибори, про програмне наповнення "подбають" куратори проекту з "центра", а задача обласних держтелерадіокомпаній - ретранслювати сигнал".

"Новий канал не має ліцензії на загальнонаціональне мовлення, і керівників обласних телекомпаній змушують "здати" свої частоти в суборенду, а це категорично заборонено законом", - заявляє Партія регіонів.

"Тобто мова йде про передачу держресурсу приватній компанії, по суті - рейдерське захоплення за прямим дорученням Тимошенко. Єдине бажання якої - зайняти президентську посаду. За будь-яку ціну", - додають "Регіони".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування