Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ОБІЦЯЄ МІСЦЕВІЙ ВЛАДІ ПОДАРУНОК, від якого неможливо відмовитись

Субота, 5 вересня 2009, 16:44

Прем’єр Юлія Тимошенко обіцяє проведення чергових виборів місцевої влади у 2011 році і збільшення терміну її повноважень до 5 років.

Про це вона заявила на установчому з’їзді всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад.

"Ми внесли проект конституційних змін для того, щоб можна було всі гілки влади обрати у 2011 році на 5 років", - сказала Тимошенко.

За її словами, остаточне ухвалення цих змін до Конституції відбудеться після президентських виборів.

"На цій сесії до нового року нам потрібно один раз проголосувати 226, передати до КС, отримати назад, а у них місяць часу, проголосувати другий раз 226 без змін і потім, починаючи з середини січня, коли починає працювати парламент, нам потрібно набрати 300 голосів", - сказала Тимошенко.

"Я, знаючи сьогодні настрої, розуміючи, як розгортається політична ситуація, абсолютно вірю в те, що ми з вами зможемо ці конституційні зміни провести", - додала вона.

Тимошенко також висловила упевненість у тому, що президентських виборів 300 голосів у Верховній Раді "буде точно, навіть не треба її міняти".

Як відомо, депутат від БЮТ Андрій Портнов і депутат від Партії регіонів Олександр Лавринович зареєстрували законопроект, яким пропонують призначити чергові місцеві вибори на 2010 рік.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування