Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліціонер полював з браконьєрами, що застрелили юнака

Понеділок, 12 жовтня 2009, 13:52

Під час браконьєрського полювання в Івано-Франківській області за участі міліціонера було вбито неповнолітнього.

Про це повідомляє прес-служба Управління МВС в Івано-Франківській області, коментуючи інформацію громадської організації "Люстрація" про загибель 17-річного жителя села Товмачик.

На сайті організації повідомлялося про те, що під час полювання "групи "бізнесменів" коломийського розливу, "друзів і спонсорів міліції", що перебували в стані алкогольного сп'яніння, пострілом в голову було вбито 17-річного загонича.

У свою чергу правоохоронці підтверджують, що 17-річний юнак разом зі ще шістьма людьми у той день брав участь у браконьєрському полюванні і став жертвою сліпого пострілу.

"Один з учасників браконьєрських дій у лісовому масиві здійснив постріл по невидимій цілі з однозарядної гладкоствольної мисливської рушниці і влучив у юнака", - йдеться у повідомленні.

У міліції заявляють, що "слідством встановлені всі учасники події, на місці події проведено відтворення обставин того, що сталося".

"Кримінальну справу порушено за фактом вбивства з необережності. В учасників події вилучено 7 одиниць гладкоствольної мисливської зброї, в тому числі дві – незареєстровані", - заявляють правоохоронці.

"Власне, з незареєстрованою зброєю у лісі був і потерпілий. Експертним дослідженням встановлено, що з іншої незареєстрованої рушниці й було зроблено той фатальний постріл. Жодної автоматичної зброї там не було", - додається у повідомленні.

"Слідством також встановлено, що в незаконному полюванні брав участь працівник міліції, на сьогодні він звільнений з органів внутрішніх справ", - стверджують правоохоронці.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування