Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко візьме гроші на висування в однопартійців

Понеділок, 12 жовтня 2009, 14:54

Прем’єр Юлія Тимошенко планує подати документи до ЦВК для реєстрації кандидатом в президенти відразу після того, як буде оголошено про початок виборчої президентської кампанії.

Про це повідомляє її персональний сайт.

"Я збираю документи і, безумовно, буду висуватися в кандидати в президенти. Я не один раз про це говорила. Я думаю, що наша команда готується достатньо сильно до того, щоб мати можливість отримати перемогу. І ця підготовка – це не тільки підготовка документів та організація роботи з ЦВК", - сказала Тимошенко.

Водночас вона наголосила, що незалежно від виборчої кампанії вона спрямовує свою діяльність на підтримку громадян.

"Кожен день не може пройти без того, щоб не зробити добру справу для людей від уряду, від прем’єр-міністра. Так ми будуємо кожен день нашої роботи вже півтора роки. Ми намагаємося, щоб кожен день був присвячений людині, країні або регіону. Власне це і є наша головна передвиборча програма", - додала вона.

Тимошенко повідомила, що юридичне забезпечення її участі у виборах, включаючи внесення застави, виконуватиме партія "Батьківщина".

"Я очолюю достатньо потужну партію, яка має півмільйона членів партії, і, безумовно, члени партії і сама партія буде підтримувати моє висування", - пояснила голова уряду.

Як відомо, згідно з національним законодавством президентська виборча кампанія має розпочатися 19 жовтня 2009 року.

Кандидати в президенти мають подати документи для реєстрації до Центральної виборчої комісії до 9 листопада 2009 року включно.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування