Яценюка закидали яйцями та помідорами

Понеділок, 12 жовтня 2009, 15:17

Лідера "Фронту змін" Арсенія Яценюка закидали яйцями під час віче в Ужгороді.

Напередодні візиту місцева влада поширила чутки про те, що візит Яценюка до міста не відбудеться, повідомляє прес-служба "Фронту змін".

Крім того, в день візиту літаку, на якому Яценюк летів до Ужгорода, було відмовлено у посадці в міському аеропорту.

Віче за участю депутата відбулося на площі перед Закарпатським обласним державним українським музично-драматичним театром. Всього, за підрахунками прес-служби, на мітингу були присутні близько 5 000 людей.

Серед прихильників перебувало "кілька десятків осіб бандитської зовнішності з ксенофобськими плакатами, зміст яких був ідентичний до скандально відомих висловлювань мера Ужгорода".

"Провокатори свистіли в дудки, викрикували "ганьба, ганьба". На початку виступу Яценюка в нього полетіли яйця з фарбою та помідори", - йдеться у повідомленні.

Яценюк продовжив виступ, "не звертаючи уваги на предмети, що летіли в його бік". Він прокоментував цей інцидент так: "Я не той типаж, який яєць боїться. А ось за ваші яйця я можу й взятися".

Під час виступу Яценюка в ефірі обласної телерадіокомпанії "Тиса-1", повідомляє прес-служба, було відключено електроенергію у трьох районах Ужгороду, жителі яких не змогли повністю подивитися інтерв’ю з лідером "Фронту змін".

Яценюк закликав присутніх на віче громадян до великодушності стосовно провокаторів: "Вибачте цим людям, які свистять, тому що їм дали "по 50 гривень". Ми – великодушні, і тому ми станемо на кілька поверхів вище від того, що відбувається".

"Не звертайте на це уваги. Випробування – це складний шлях. І це також випробування - для вас і для мене… Важливо, що ви маєте віру. І я вірю в вас. Тому у нас все вийде", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування