Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПР невдало намагалася піймати Тимошенко не неграмотності

Понеділок, 12 жовтня 2009, 19:23

Партія регіонів звинувачує прем’єра Юлію Тимошенко у незнанні біографії Івана Франка.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби регіоналів.

"У своєму виступі в Чернівцях Тимошенко заявила, що Іван Франко народився у Чернівцях і закінчив Чернівецький університет", - наголосили у партії.

У повідомленні наголошується, що Франко народився на Львівщині, прожив життя у Львові де й вчився в університеті. "Саме там йому не дали кафедру філософії, саме там цькували його ура-патріоти в тім числі й за те, що взяв у дружини східнячку", - йдеться у повідомленні.

"Франко, звичайно, не Есхіл, щоб бути улюбленим поетом Юлії Тимошенко. Але про нього мусить знати політик, який принаймні претендує на лідерство в Україні, для якої Великий Каменяр так багато зробив", - зазначили у Партії регіонів.

"І коли жінка-політик, яка пише на своїх бордах, що "Вона – це Україна", не знає елементарного – це ганьба і для неї, і для держави", - підкреслила прес-служба.

Водночас, політтехнолог Тарас Березовець, якого пов'язують з Юліє Тимошенко, у своєму блозі на Український правді посилаючись біографію поета зазначив, що Франко навчався у Чернівецькому університеті і його закінчив.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...