Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До зґвалтування в "Артеку" причетні судді або народні депутати?

Вівторок, 13 жовтня 2009, 10:39

Член фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко заявляє про зґвалтування дітей в міжнародному дитячому центрі "Артек".

"До мене звернулася мати двох дітей, які були зґвалтовані в "Артеку", - цитує слова Колесніченка прес-служба Партії регіонів.

"Я негайно забив тривогу і ми перевірили факти. На жаль, ці факти підтвердилися. Сьогодні ми робимо все, щоб високопоставлені злочинці не уникнули відповідальності", - заявив депутат.

Колесніченко звертається до правоохоронних органів, до Генпрокуратури, до омбудсмена "не допустити прикриття цієї ганебної справи, не допустити закриття кримінальної справи, яка уже порушена, не затягувати її, вивести виродків на чисту воду і покарати їх".

У коментарі "Українській правді" Колесніченко розповів, що подія мала місце близько 7 місяці тому: "Це не літнього часу подія точно".

За словами депутата, до інциденту причетні "5-6 дорослих людей різного соціального походження та матеріального рівня".

На питання, якого рівня чиновники причетні до інциденту, Колесніченко, посилаючись на тайну слідства, зауважив, що це "чиновники, притягнення яких до кримінальної відповідальності можливе за згоди Верховної Ради".

"Однак це точно не президент", - запевнив депутат.

Як відомо, без згоди Верховної Ради до кримінальної відповідальності не можуть бути притягнені президент, народні депутати та судді.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...