Тимошенко обіцяє тотальний контроль тепла і тарифів

Вівторок, 13 жовтня 2009, 13:47

Міністерство житлово-комунального господарства планує провести інспекцію щодо правильності встановлення тарифів на послуги ЖКГ в усіх регіонах.

Про це сказала прем’єр-міністр Юлія Тимошенко в міжнародному аеропорту "Бориспіль" у вівторок перед відльотом до Луцька, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами Тимошенко, даним питанням буде займатися спеціально створена комісія з контролю в міністерстві житлово-комунального господарства.

"І ця інспекція почне переглядати наскільки об'єктивно, наскільки аргументовано й наскільки щодо собівартості правильно були встановлені тарифи в усіх регіонах - усе це відбуватиметься по кожному місту, по кожному селу і селищу", - сказала прем'єр.

За її словами, подібна перевірка проходитиме на постійній основі й уряд, зі свого боку, інформуватиме населення про результати інспекції.

Тимошенко також повідомила, що уряд доручив усім головам обласних адміністрацій, а також Раді міністрів Криму створити спеціальні робочі групи для своєчасного початку опалювального сезону в країні.

"Для того, щоб контролювати, як проходитиме початок опалювального сезону в усіх регіонах, ми як уряд дали доручення всім главам облдержадміністрацій, Раді міністрів автономної республіки Крим створити спеціальну робочу групу в складі своїх виконавчих структур для своєчасного початку проведення опалювального сезону в Україні", - сказала вона.

За словами Тимошенко, у газових сховищах країни на даний момент знаходиться 25 млрд. кубів газу, повністю створений резерв вугілля – 1,5 млрд. тонн, що, за її словами, дає підстави говорити про готовність до зими.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування