Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поховання авторитета Япончика: до журналістів звернулися з проханням

Вівторок, 13 жовтня 2009, 16:17

Кримінального авторитета В'ячеслава Іванькова, відомого як "Япончик", поховано на Ваганьківському цвинтарі в Москві.

Свіжу могилу вкривають квіти та вінки, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

На них, зокрема, можна прочитати: "Брату від дідуся Хасана", "Пробач, що не вберегли". Похорон пройшов без інцидентів.

Друзі Іванькова коректно попросили журналістів стерти зроблені мобільними телефонами і маленькими відеокамерами знімки, піти і дати можливість близьким попрощатися з покійним.

Після закінчення церемонії її учасники направилися з Ваганьківського цвинтаря на поминки, що пройдуть у кількох ресторанах.

За деякими даними, основний поминальний захід пройде в одному з ресторанів азербайджанської кухні на південно-заході Москви.

У прес-службі МУП "Ритуал" повідомили, що "поховання В'ячеслава Іванькова здійснено за волевиявленням відповідальної особи за поховання в родову могилу його матері".

Співрозмовник уточнив, що матір Іванькова була похована на 50-й ділянці Ваганьківського цвинтаря в 1984 році.

На поховання Іванькова зібралися близько 500-600 людей. Відспівування Іванькова розпочалося у церкві на кладовищі об 11 годині ранку. Прощання з покійним пройшло без інцидентів.

Місце поховання Іванькова завчасно обстежили співробітники інженерно-саперного відділу ГУВС Москви. Нічого підозрілого виявлено не було і сапери залишили територію цвинтаря.

Крім того, неподалік від входу чергували три автобуси зі співробітниками ОМОН. Рух поряд з цвинтарем регулювали посилені екіпажі ГИБДД (ДІБДР), що забороняли паркування на прилеглій до цвинтаря території будь-яких видів транспорту.

Також співробітники міліції контролювали вхід і вихід з цвинтаря. Вхід на цвинтар вільний, однак, власників великих сумок просили показати їхній вміст.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...