Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наливайченку порадили перевірити всіх людей Ющенка

Вівторок, 13 жовтня 2009, 20:27

Варто перевірити дипломи всіх, хто був призначений в СБУ за поданням секретаріату президента.

Про це заявив генерал-майор СБУ, БЮТівець Андрій Кожемякін на прес-конференції, коментуючи ситуацію із заступником голови СБУ Андрієм Кислинським.

"Я рекомендував би голові СБУ провести ретельну перевірку дипломів і не тільки дипломів, можна ще й водійських прав, яких-небудь інших документів, які приносить із собою людина, влаштовуючись на роботу в СБУ", - сказав він.

Кожем'якін рекомендує "перевірити всіх людей, які за останні два роки були призначені за вказівкою або за поданням секретаріату президента".

У свою чергу, генерал-лейтенант СБУ, депутат від БЮТ Олександр Скибінецький охарактеризував ситуацію з Кислинським, як "призначення неліквідів на серйозні посади в СБУ".

"Я дуже сумніваюся, що пан Кислинський перед призначенням проходив ту спеціальну перевірку, яку повинні проходити всі співробітники Служби безпеки від молодшого оперуповноваженого", - заявив БЮТівець.

"Я також думаю, що він не проходив і обов'язкову медичну комісію. Особливо, я думаю, це було б логічно, беручи до уваги параноїдальні звинувачення з його боку на адресу прем'єра", - зазначив він.

Як відомо, у вівторок глава СБУ направив президенту подання на звільнення Кислинського з посади заступника голови СБУ.

Ліга.net

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...