Кислинський: "Тепер піду працювати в школу вчителем історії"

Середа, 14 жовтня 2009, 09:11

Андрій Кислинський вважає правильним рішення президента про його звільнення з посади заступника голови Служби безпеки України.

"Президент вчинив правильно – вивів СБУ з-під удару", - сказав він журналісту "Комерсант-Україна", від якого й дізнався про відповідний указ президента.

"Зі мною ніхто на цю тему не розмовляв. Я, звісно, не виключав такої можливості, але не думав, що це станеться так швидко", - зізнався Кислинський.

"Тепер, як не смішно це звучить, піду працювати в школу вчителем історії", - заявив він.

Як відомо, президент Віктор Ющенко звільнив Кислинського з посади заступника голови СБУ – відповідний указ з'явився на сайті глави держави у вівторок пізно ввечері. Причина звільнення в документі не пояснюється.

Перед цим Кислинського звинуватили в тому, що його диплом про закінчення історичного факультету Київського національного університету ім. Шевченка фальшивий.

У понеділок міністр освіти й науки Іван Вакарчук оприлюднив результати роботи комісії, згідно з висновком якої Кислинський не навчався в цьому вузі.

Сам Кислинський стверджує, що цей скандал – провокація і йому мстяться за звинувачення прем’єра Юлії Тимошенко в державній зраді, озвучені ним під час перебування на посаді заступника глави секретаріату президента.

В інтерв’ю "Українській правді" він також сказав, що залишає за собою право довести, що депутат і заступник голови МВС Геннадій Москаль "брехав" щодо несправжності диплома Кислинського.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...