Москаль образився, що йому не дали добити секретаріат розбещенням дітей

Середа, 14 жовтня 2009, 13:23

Кримська міліція розцінює заяву "регіонала" Вадима Колесніченка як навмисне попередження фігурантів справи про розбещення малолітніх.

У заяві ГУ МВС у Криму зазначається, що кримінальна справа протягом останніх кількох місяців активно розслідується органами МВС "у режимі особливої таємності".

"Остання обставина пов'язана з тим, що основним свідкам, якими є малолітні діти, може загрожувати реальна небезпека", - пояснює міліція.

За її інформацією, у МВС про порушення і розслідування даної справи знало всього кілька високопоставлених осіб, у ГУ МВС у Криму – тільки начальник Главкому та керівник відповідного управління.

"Внаслідок провокаційної заяви депутата, що не знає специфіки розслідування, допущено розголошення конфіденційної інформації, поставлено під загрозу ефективність подальшого проведення слідства", - заявляють в міліції.

"Дані дії варто розцінювати як спробу порятунку репутації Департаменту управління справами секретаріату президента, у веденні якого в порушення законів і Конституції дотепер знаходиться "Артек", - додають у ГУ.

Міліція підкреслює, що "після скандалу з призначенням Кислинського, завершення розслідування і пред'явлення обвинувачення по даній кримінальній справі стало б потужним ударом по репутації секретаріату президента, здатності його правильно підбирати і розставляти кадри на високі державні і господарські посади".

Як відомо, 13 жовтня "регіонал" Вадим Колесніченко заявив про факти зґвалтування двох дітей в "Артеку" високопоставленими людьми, притягнення яких до кримінальної відповідальності можливе тільки з дозволу Верховної Ради.

Генпрокуратура підтвердила, що за фактом розбещування неповнолітніх порушено кримінальну справу, яку розслідує Головне слідче управління МВС.

Пізніше з'явилася інформація про причетність до інциденту трьох народних депутатів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...