Ющенко хоче позбутися педофілів та убивць у владі

Середа, 14 жовтня 2009, 16:38

Мажоритарна система виборів допоможе уникнути потрапляння у владу злочинців, переконаний президент Віктор Ющенко.

Про це він сказав він під час заходів у Волинській області з нагоди 67-річчя утворення Української Повстанської Армії.

"Коли ми бачимо, що один депутат у парламенті - убиває людей, інший, вибачите, займається педофілією, третій займається скупкою землі... Хіба це політичні лідери нації - очевидно, ні. Ми говоримо про те, що не може людина, яка має судимість (одну, дві або три), бути в українському парламенті", - заявив він.

"І ми думаємо, що вони будуть відстоювати українську мову - ніколи! Ні мову, ні історію, ні піднімати нашу українську культуру. Як відбувається, що вони туди усі потрапляють. Поки буде система виборів закритою, будуть проходити туди люди, що не достойні представляти українську націю", - відзначив Ющенко.

"Ми повинні голосувати за таких депутатів, що з'являються в сільських, районних радах тільки по мажоритарній системі виборів. За неї нам треба боротися. Ми не повинні мати закриті списки", - заявив він.

"Тоді в нас не буде злочинців і набагато зменшиться кількість таких людей, що не цінують українську мову, нашу культуру, нашу історію. Це усе треба робити тільки через зміни в Конституції і зміни у виборчому законодавстві", - підкреслив президент.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News