Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніченко каже, що заговорив про розбещення в "Артеку" через "побоювання"

Четвер, 15 жовтня 2009, 08:35

"Регіонал" Вадим Колесіиченко стверджує, що звернувся до Генпрокуратури щодо нібито розбещення дітей в "Артеку" через побоювання, що справа не дійде до суду.

Про це він сказав українській службі "Бі-Бі-Сі".

"Причетні високопосадовці, на притягнення до відповідальності яких потрібна згода ВР. Багато з них досі не допитані, хоча люди, які затримані по справі, вказують на конкретних осіб", - сказав Колесніченко.

"Людина, яка затримана, дає покази, вказує прізвища, а у протокол допитів ці прізвища не вносяться. А якщо людина не внесена у протоколи допитів, хто її буде притягати до кримінальної відповідальності і навіть допитувати! У цьому і є проблема під назвою фальсифікація та затягування розгляду кримінальної справи по суті", - заявив він.

На його думку, заяви про розбещення дітей в "Артеку", в яких згадуються високопосадовці, не загрожують свідкам скандальних подій.

"Яким чином це може загрожувати дітям і свідкам, коли вони вже допитані по справі, експертизи проведені? Якщо б свідків намагалися вбити, то незалежно від того, хто ці прізвища буде називати, їхня доля не зміниться", - сказав "регіонал".

Колісниченко твердить, що на території дитячого центру був налагоджений процес зйомок порнографічних фільмів за участю дітей. Для цього, за словами депутата, використовувалися артеківські комп’ютери, і технічна експертиза нібито підтвердила вихід з одного з них на більш як 30 еротичних порносайтів із дитячою порнографією.

Зі свого боку, депутат БЮТ Григорій Омельченко, який звертався до правоохоронних органів з інформацією про розбещення дітей в "Артеку", сказав, що двоє дітей названого батька, якого затримала міліція, були не єдиним об’єктом сексуального насилля.

"Є свідчення, що приводили інших дітей на квартиру, де їхній батько влаштував порностудію і робили групові зґвалтування. Інші приводили особи, прізвища яких мною вказані, бо мати їх встановила. У особистому комп’ютері заарештованого знайшли кілька десятків тисяч порнознімків тих дітей, яких ґвалтували. І відеофільми. Діти розповідали, як з ними робили ці страшні речі, їх фотографували і на відео знімали", - сказав він, підтверджуючи, що в справі про ґвалтування дітей впродовж 3-х років фігурують прізвища 3-х нардепів, працівників "Артеку" і священика.

За словами Омельченка, він як член української делегації в ПАРЄ має незабаром виступити на сесії цієї організації і доповісти про хід розслідування справи щодо сексуальної розпусти в Криму.

Його колеги у Криму вже закликали МВС і Генпрокуратуру посилити охорону матері і згвалтованих дітей.

А директор табору "Артек" Борис Новожилов, якого називають свідком у справі, запевнив, що подібні події, як дитяче гвалтувння, не могло мати місце на території табору, і що ця брудна кампанія - продовження махінацій нечистих на руку політиків.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:22
Атеш: Одне з відділень 44 армійського корпусу ЗС РФ відмовилося атакувати Харківщину
03:22
відеоЦієї ночі вибухи лунали у Бєлгородській та Курській областях
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
оновлюєтьсяХарків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
Усі новини...
Реклама: