Львову подали воду, але деякі ще сидять без світла

Четвер, 15 жовтня 2009, 11:22

У четвер вранці воду подали в усі райони Львова з чотирьох водозаборів, що зупинилися в середу через аварійне знеструмлення.

Про це заявили в Управлінні з питань надзвичайних ситуацій Львівської облдержадміністрації, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Також відновлено електропостачання всіх районних водозаборів, крім "Рибника", що поставляє воду в Борислав.

Станом на ранок четверга відновлено електропостачання 205 населених пунктів Львівської області, однак повністю без світла залишаються ще 489 населених пунктів.

Відновлено рух потягів за постійною схемою (без тепловозів) у напрямку Львів – Стрий – Лавочне.

Через відсутність світла припинено заняття в 292 школах області, не працюють 23 дитсадки в Бродівському районі, школа-інтернат у Сколі і школа-інтернат у селі Підкамінь Бродівського району.

Крім того аварійно-відновлювальні бригади обленерго відновлюють електропостачання в інших областях України, повідомляє Ліга.net.

З майже 1,8 тис. населених пунктів у 12 областях, знеструмлених внаслідок складних погодних умов і через спрацьовування автоматичних систем захисту ліній електропередач, без електрики поки залишаються ще 803 населених пункти.

Як відомо, у другій половині дня 13 жовтня й у ніч на 14 жовтня, внаслідок ускладнення погодних умов у 12 областях сталося знеструмлення 1152 населених пунктів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News