Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму могли розбещувати ще і дітей з інтернату?

Четвер, 15 жовтня 2009, 13:00

Двоє потерпілих від насильства в Криму дітей стверджують, що разом з ними насильству з боку дорослих піддалися й інші діти.

Про це на прес-конференції в четвер заявила юридичний консультант матері потерпілих дітей, адвокат Тетяна Монтян.

За її словами, таку інформацію вона одержала від самих дітей під час розмови з ними.

"Вони свідчать, про те, що в "Артеку" бачили дітей, як вони говорять, старомодно одягнених, і їх використовували у тих самих цілях. Не виключено, що це були діти з інтернату", - сказала Монтян.

"Те, що вони мені розповіли, це неймовірний жах, про який я ніколи не чула! При цьому вони говорять, що в Києві також була квартира для педофільних утіх. Таке вкласти в голову дітей, якщо цього з ними не було - просто неможливо", - сказала вона.

Адвокат підтвердила заяву міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про те, що напередодні, 14 жовтня, потерпілі дали свідчення, що в цій справі замішані ще троє народних депутатів і співробітники "Артека".

Тому Монтян звертається до цих депутатів із закликом добровільно зняти із себе недоторканність "і з усіх сил захищатися в суді, і заодно пояснити там, звідки діти, що готові впізнати їх, знають їхню статуру".

Як повідомлялося, депутат Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив про зґвалтування дітей у Міжнародному дитячому центрі "Артек".

У прес-службі Генпрокуратури повідомили, що кримінальна справа за фактом розтління неповнолітніх у МДЦ "Артек" знаходиться у провадженні Головного слідчого управління МВС України.

У той же час, керівництво МДЦ "Артек" заявляє, що факти, викладені в заяві Колесниченка про випадки зґвалтування дітей у таборі, не мають до "Артека" ніякого відношення і неможливі на території центру.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування