Янукович вже майже не думає про другий тур виборів

Четвер, 15 жовтня 2009, 13:00

Віктор Янукович назве свою передвиборчу програму "Україна для людей".

Про це він сказав на брифінгу в "Зоряному", підводячи підсумки акції "Почую кожного".

"Я глибоко проаналізував запитання, які були мені поставлені. Мої висновки почутого ляжуть у мою передвборчу програму "Україна для людей" Я вперше оголошую її назву", - зявив лідер ПР.

"На зїзді, 23 жовтня, я виступлю і розповім, як на посаді президента я вирішуватиму проблеми країни та людей", - сказав Янукович.

"Сьогодні я думаю менше про другий тур виборів. Про перший тур я взагалі вже не думаю. Я думаю по майбутнє – про те, з чого ми будемо починати", - заявив лідер ПР.

Коментуючи свою пасивність останніх років, Янукович сказав: "Один з недоліків, який у нас є, нас ніхто не вчив, як працювати в опозиції".

"Я в опозиції завжди думав – що мені робити, якщо влада почне працювати ефективно. Але чим більше походило часу, тим більше я переконувався, що влада не здатна працювати", - зявив він.

За його словами, "програма "Український прорив" (Юлії Тимошенко) виявилася наривом".

Янукович розповів, що не розуміє рейтинги підтримки помаранчевих сил.

"Я здивований, що люди не хочуть змінити своє життя", - сказав він.

Водночас Янукович сказав, що не ображається на прихильників своїх опонентів.

"Коли вони стояли на Майдані, думаєте, вони думали головою, коли слухали цих брехунів? Вони серцем голосували за краще життя", - заявив він.

"Коли я зустрічаюся з людьми в західних регіонах, я їм кажу: я вас не засуджую. Усе що наобіцяли помаранчеві, я зроблю потихеньку, без надриву, без "прориву", - пообіцяв Янукович.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування