Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ звинувачує Банкову і ПР у змові проти Тимошенко

Четвер, 15 жовтня 2009, 14:02

Віце-спікер Микола Томенко звинувачує Партію регіонів і секретаріат президента у підготовці відставки уряду Тимошенко.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Томенка.

Коментуючи інформацію про можливість відставки уряду Юлії Тимошенко й обрання в.о. прем`єр-міністра Миколи Азарова, Томенко сказав, що існує вірогідність такого сценарію, оскільки сьогодні риторика команди Віктора Ющенка та команди Віктора Януковича практично збігаються у всіх питаннях і можна говорити про єдиний фронт боротьби проти уряду Юлії Тимошенко.

"Вже доволі тривалий час йде обговорення відставки діючого уряду та формування тимчасового уряду до завершення президентської виборчої кампанії, і для реалізації цього плану в тому числі необхідне рішення більшості фракції Нашої України - Народної Самооборони про вихід із коаліції", - заявив він.

"Відповідно ця команда займається і збором підписів за формування нового, такого собі, тимчасового уряду. Одночасно йде й пошук прихильників союзу Ющенка та Януковича і серед народних депутатів фракції БЮТ", - зауважив Томенко.

За словами Томенка, команда Ющенка та команда Януковича у своїх переговорах "просунулися доволі далеко".

"Співпраця між цими командами активізувалася. І можна допустити, що між ними, із залученням інших політичних сил, буде підписано ІІ-й Універсал, але сумнівно, що новостворений тимчасовий уряд ефективно запрацює в інтересах країни. Історія вчить нас, що ефективними являються ті рішення і ті уряди, які працюють для країни, а не проти якоїсь політичної команди", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування