Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Уколов: Я більше не є ціллю, мене вибили з кампанії

Четвер, 15 жовтня 2009, 14:24

Депутат від БЮТ Віктор Уколов на певний час припиняє свою роботу у виборчому штабі Юлії Тимошенко.

Про це він сказав у коментарі "Українській правді".

"Я не пішов від Тимошенко. Я з Тимошенко і хочу, щоб вона стала президентом. Але на даний момент я не працюю у штабі. Можливо, на період виборчої кампанії", - сказав він.

У власному блозі на "Українській правді" Уколов написав, що "регіонали будуть продовжувати розкручувати скандал", тому він припиняє свою участь "в українській політиці до кінця виборчої кампанії".

"Я не хочу, щоб моя заплямована їхньою брехнею репутація, псувала репутацію мого кандидата у президенти. В одному вони досягли цілі, вибили мене як організатора реклами з кампанії", - зазначив він.

Уколов заявляє, що його ім’я було введено у скандал з розбещенням дітей силами Партії регіонів.

Зокрема, депутат пише, що два тижні тому йому пропонували дати хабар за те, щоб Партія регіонів, яка на той час вже мала всю інформацію щодо скандалу, не називала його ім’я.

Він закликав журналістів "відмовитися проширювати брехню" щодо ситуації в "Артеку".

"Я більше не є ціллю, бо не працюю у виборчому штабі. Знищуючи мене вигаданими плітками ви копаєте яму, в яку колись і самі можете потрапити. Найчастіше так і буває в житті", - пише Уколов.

У штабі Тимошенко Уколов займався рекламною кампанією. Його ім’я нібито фігурує у заяві матері потерпілих дітей. Про це, зокрема, сказано у заяві депутата Григорія Омельченка, розміщеній ЖЖ-юзером lumpen.

Водночас міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що слідство отримало свідчення про те, що до справи щодо розбещення дітей у Криму причетні депутати. Водночас він не назвав прізвищ цих депутатів.

Повний текст заяви Уколова читайте тут.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування