Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТЕРЬОХІН ХОЧЕ ПОКАРАТИ МАТІР ДІТЕЙ, ЯКИХ РОЗБЕЩУВАЛИ

Четвер, 15 жовтня 2009, 15:15

Депутат Верховної Ради від БЮТ Сергій Терьохін заперечує свою причетність до розбещення неповнолітніх у Криму.

"Те, що сьогодні з'явилося оприлюднення мого прізвища... Скажу так - учора я глузував із цієї ситуації, тому що вона абсурдна, щоб її приймати всерйоз", - сказав Терьохін, повідомляють Українські новини.

Депутат повідомив, що після того, як з'явилася така інформація, він вирішив звернутися до генерального прокурора Олександра Медведька з проханням порушити справу за фактом поширення неперевіреної інформації про те, що нібито він причетний до розбещення дітей.

"Перша річ - звернутися до генерального прокурора з проханням і вимогою відповідно до Карно-процесуального і Кримінального кодексу відкрити 2 кримінальні справи. Першу - за фактом поширення неперевіреної слідчим або судом інформації, що входить у закриту інформацію слідства", - сказав Терьохін.

Він додав, що також було розголошено попередні документи цього слідства двома депутатами, які теж мають понести кримінальну відповідальність.

Терьохін підкреслив, що також має намір домогтися притягнення до кримінальної відповідальності прийомної матері 2 потерпілих від розбещення дітей.

"Друге, що я хочу зробити, - покарати цю жінку, яка є прийомною матір'ю цих прийомних дітей, оскільки вона зрозуміла, що порушила Кримінальний кодекс у частині надання свідомо неправдивої інформації слідчим органам щодо моєї персони", - зазначив депутат.

Терьохін повідомив, що має намір просити Генпрокуратуру порушити проти неї справу за підозрою в наданні слідству свідомо неправдивої інформації.

Терьохін підкреслив, що в Криму востаннє був 1994 року, відпочиваючи з сім’єю.

Відповідно до інформації ЗМІ, після заяв щодо цієї справи депутата Григорія Омельченка (БЮТ) мати постраждалих дітей роздрукувала з сайту Верховної Ради фото всіх депутатів і показала їх синові.

На них він нібито впізнав Віктора Уколова, Терьохіна і Руслана Богдана (всі - БЮТ) як осіб, які ґвалтували його в Києві на квартирі, куди приводив сина його батько.

Цю інформацію підтверджує також адвокат Тетяна Монтян, яка стверджує, що про це їй розповіли потерпілі діти.

Як відомо, Міністерство внутрішніх справ отримало свідчення потерпілої сторони про причетність до розбещення дітей депутатів Верховної Ради.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування