Керівник "Артеку": Ця брудна кампанія є дорогою в пекло

Четвер, 15 жовтня 2009, 16:23

Керівництво "Артеку" заявляє, що цей заклад не має жодного відношення до кримінальної справи щодо розбещення дітей.

Про це на прес-конференції у четвер заявив генеральний директор "Артеку" Борис Новожилов, повідомляє прес-служба МДЦ.

"В "Артеку" подібні речі неможливі в принципі. Їх унеможливлюють: багаторічна педагогічна система, унікальний соціокультурний простір, багатоступенева система безпеки життєдіяльності дітей", - заявив він.

Новожилов вважає, що "нинішня брудна кампанія з використанням імені "Артек" є продовженням антинародного і антидержавного плану знищення міжнародного дитячого центру з подальшим захопленням його території".

Він нагадав, що ще в лютому 2009 року трудовий колектив "Артеку" попереджав про можливість "активізації сил, які прагнуть звести рахунки з "Артеком", і закликав політиків припинити різноманітні інсинуації навколо центру та його колективу".

"Наслідками цієї кампанії може стати руйнація всієї системи дитячого оздоровлення та відпочинку в Україні. Після всього, що вилилося у засоби масової інформації протягом останніх трьох днів, значна частина батьків може втратити довіру не лише до Артеку, а й до дитячих здравниць взагалі", - заявив Новожилов.

"Подібна стратегія, якими б благими думками про справедливість і благополуччя дітей вона не обумовлювалася, насправді, є дорогою а в пекло, зрадою національних інтересів України. І за це треба відповідати", - додав він.

Новожилов також заявив, що не дозволить паплюжити ім’я "Артеку", честь та гідність його працівників і залишає за собою право "вживати рішучих дій на захист дітей і всієї багатомільйонної артеківської сім’ї, яка цінує "Артек" і довіряє йому".

Як відомо, імена керівників "Артеку", у тому числі й Новожилова, фігурують у справі щодо розбещення дітей.


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування