Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кремль видав Ківалову орден

Четвер, 15 жовтня 2009, 18:18

Президент Росії Дмитро Медведєв нагородив регіонала Сергія Ківалова "Орденом дружби".

Про це повідомляє Обком з посиланням на прес-службу депутата.

"Мені дуже приємно отримати цю нагороду саме тому, що, з дня утворення нашої держави, я вірою і правдою служу Україні, українському народу та його інтересам. А ці інтереси - справжні, довгострокові - вимагають зміцнення дружби українського і російського народів", - йдеться у повідомленні.

"Коли у 1991 році Україна отримала незалежність, ми були немов випускник, якому потрібно було шукати своє перше робоче місце, своє місце в цьому світі, у глобальній ринковій економіці", - зазначив Ківалов.

"Росія, яка, так само як і Україна, з розпадом СРСР стала бідніше, разом з нами страждала від загальних проблем, поступила по-братськи. 15 років Росія за заниженою у багато разів ціною постачала в Україну газ і нафту, на шкоду собі", - заявив регіонал.

Депутат вважає, що "тим самим Росія давала нам час, шанс перебудувати свою економіку, зменшити частку енергоспоживання у собівартості наших товарів, зробивши їх конкурентоспроможними за кордоном".

"Як ми цим шансом скористалися - це вже наша проблема", - йдеться у повідомленні прес-служби.

"Згадаймо, хто разом з нами збирав, зберігав і захищав, а подекуди - і дарував нам нашу нинішню територію. Хто ділився з нами знаннями, технологіями, озброєнням. Таких доводів - маса. Причому не потрібно їх всі згадувати", - заявив Ківалов.

"Це об'єктивне ставлення до України і до українців. Яке не зміниш, переписавши підручник історії. Не перекреслиш по-хлоп'ячому зухвалою дипломатичною нотою", - зазначив регіонал.

Як відомо, Ківалов очолював ЦВК під час президентських виборів 2004 року, але був звільнений Верховною Радою після другого туру виборів, коли були зафіксовані масові фальсифікації волевиявлення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування